HomeNewsTour DatesBandsHistoryOzzfest StoreOzTVPhotosForum
Welcome, Guest. Please login or register.
News: Welcome Back!
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Festival säsongen svep Nike Air Max 1 denna vecka  (Read 231 times)
eagryrerl
New Member
*
Posts: 3


View Profile
« on: August 27, 2014, 08:47:13 pm »

Matsal personal är tillbaka den här veckan med hela roster Fina Kicks från topp till botten och väger favorit berättelser nike air max 90 dam i veckan. Denna version leds av Jordan Brand, med två kommande retro releaser som både modifierade klassiker. Fantastisk Sommaren är också utbrett, inklusive ett par Nike Sock Racer traditioner. Bläddra dig igenom sidorna för att se våra val för veckan, spela in ditt val i kommentaren nedan och hålla bokmärken Fina Kicks för alla sneakers.

Festival säsongen svep nike air max 90 rea denna vecka. Den första go-round i Coachella lämnar spår i hela kolumnen ser vi återkomsten av Andre 3000, Kid Cudi nya retros och Jay Z på gamla favoriter. Våra Fina Kicks x New Balance 1600 "Grand Anse" collab dyker upp två gånger, medan Mark Wahlberg tar hem guldet i all-silver skor. Vem rockade de bästa sparkar den här veckan? Låt oss veta genom att rösta i omröstningen, på Twitter och i kommentarsfältet.

Starka varumärken sneaker etikett brukar spendera en massa pengar för basketspelare. Fotbollsspelare? Inte så mycket. Tillbaka i 1996, Keyshawn Johnson och adidas bröt formen med lanseringen av den nike air max 90 billigt Basic Trainer, den första signaturmodell utformats och godkänts av ett brett mottagare. Baring smeknamnet på # 1 valomgången, Keyshawn anslöt gillar av Michael Jordan och Shaquille O'Neal att bli en av de få idrottare att få en signatur sko som en rookie. Med ett stort namn, bra spel och en stor personlighet, godkände Keyshawn nyckel tränare i torv och på tv som Jet, blir en All-Pro spelare och åstadkommit författare (Just Give Me The Damn Ball) inom de första tre säsongerna.
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
WEBSITE & CONTENTS © DIVINE RECORDINGS.     Terms of Use | Privacy Policy

Websites for Music Festivals